Σύστημα Εκπαίδευσης - Η Ομάδα μας

 

Διδασκαλία

 
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γουρδομιχάλη
 
Η διδασκαλία μας έχει σκοπό να:

  • Εξοικειώσει τους μαθητές με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε χώρας.
  • Αναπτύξει την ικανότητα επικοινωνίας στην ξένη γλώσσα.
  • Προετοιμάσει τους σπουδαστές μας για την απόκτηση πτυχίου.
 

Ενισχυτική Διδασκαλία

 
Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας που αντιμετωπίζουν κάποια μαθησιακή δυσκολία, να ενισχύονται με την ανάλογη μεθοδολογία και μέσα στην τάξη, αλλά και κατ’ιδίαν πριν ή μετά το μάθημα.
 

Εκπαιδευτικά Μέσα

 
  • Βιβλία αξιόπιστων εκδοτικών οίκων.
  • Οπτικοαουστικά μέσα όπως cd, dvd, e-books (smart boards).
 

Αξιολόγηση

 
Η αξιολόγηση γίνεται:

  • Καθημερινά.
  • Ανά κεφάλαιο, ή ανά δύο κεφάλαια (ανάλογα την ύλη και το επίπεδο).
  • Μέσω mock tests (εξετάσεις προσομοίωσης σε πραγματικές συνθήκες) σε επίπεδα πτυχίου, ώστε να εξοικειώνεται ο σπουδαστής με την μορφή των εξετάσεων, αλλά ώστε και εμείς να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του επιπέδου του σπουδαστή.
 

Συναντήσεις

 
Οι συναντήσεις μεταξύ των εκπαιδευτικών και των γονέων πραγματοποιούνται κάθε μήνα και στο τέλος του τριμήνου που παραλαμβάνουν τον έλεγχο προόδου.
 

Η ομάδα μας

 
Γερμανικά Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γουρδομιχάλη
 
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γουρδομιχάλη αγαπάει να διδάσκει και για αυτό έχει δημιουργήσει μία ομάδα καθηγητών που συνεργάζεται στενά για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στους μαθητές της. Οι καθηγητές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και κατέχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να είστε και εσείς πιο ήσυχοι.

Οι καθηγητές μας μετεκπαιδεύονται συνεχώς, συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους με νέες και ασχολούνται ουσιαστικά με την πρόοδο αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάθε μαθητής στην πορεία του για το πολυπόθητο πτυχίο.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για απορίες που τυχόν έχετε και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα μας στις συναντήσεις που οργανώνει το φροντιστήριό μας.

 

Διεύθυνση σπουδών

 

Κίκα Γουρδομιχάλη

 
( Διευθύντρια Σπουδών )

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος του Proficiency of Cambridge, Superieur III, Superiore και Mittelstufe. Οι σπουδές της πραγματοποιήθηκαν στο πανεπιστήμιο Leeds στη Μεγάλη Βρετανία, όπου απέκτησε Masters στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία και στη διδασκαλία των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα (Applied Linguistics and English Language Teaching) με διατριβή πάνω στη δυσλεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο Βιογραφικό Σημείωμα της καθηγήτριας.
 

Τζωρτζίνα Γουρδομιχάλη

 

( Διευθύντρια Σπουδών )

Σπουδές στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο UCL (Πανεπιστήμιο Λονδίνου) όπου απέκτησε Masters στις μαθησιακές δυσκολίες. Συνέχισε την εξειδίκευσή της, κάνοντας ακόμα ένα course αποκλειστικά για τη Δυσλεξία. Ταυτόχρονα, δίδαξε σε σχολεία και μεμονωμένα σε μαθητές του εξωτερικού.

Κάτοχος του Proficiency of Cambridge και επίσης άλλων ξενόγλωσσων πτυχίων στα Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Βιογραφικό Σημείωμα της καθηγήτριας..